Undervognsbehandling

+45 33 22 33 44

Book tid

Kuldyssen 17, 2630 Taastrup

Få udført professionelt
Undervognsbehandling på bil

Få undervognsbehandlet din bil, så du beskytter den mod det danske vejr. Lige fra bilen er ny, er det vigtigt at være forudseende med undervognsbehandlingen.

Undervognen er meget udsat, og hvis overfladen bliver skadet, ruster den hurtigt.

Stenslag, sne og slud samt det danske fugtige vejr er noget af det, der kan ødelægge belægningen på undervognen.

Hvis der går hul på overfladen, ruster bilen, så derfor bør bilen undervognsbehandles med passende intervaller. Også nye biler bør undervognsbehandles, da de fra fabrikken ikke er behandlet nok til det danske klima.

Behandlingen sikrer, at bilen holder længere, og det betyder også en bedre pris på bilen, hvis du skal sælge den videre.

vestensautocenter-favicon-map
Hvordan kan vi hjælpe dig?
Kontakt Vestens AutoCenter hvis du har nogle spørgsmål omkring os eller vores services.
Facebook
Topklasse værksted og kvalitetsarbejde. De er meget imødekommende og hjælper med selv de mest besværlige ønsker 👌👌
Jeg kan kun anbefale vestens autocenter. I brænder for den her virksomhed, tak for hjælpen i dag. Super Service på golf 7eren😎 🔧
Bedste værksted jeg nogensinde har oplevet! Dygtige og kompetente medarbejdere ! Fantastisk service ! Flot, stort og ordenligt værksted ! Og priserne er til at betale for alle ! Ens bil er i de bedste hænder hos Vestens Autocenter ! ❤️
Google
Super god service, og meget tilfredsstillende resultat, kan kun give dem den bedste anbefaling.
Bedste service, altid et smil og gode priser. Kan varmt anbefales! 🙂
Dygtige folk derude. Altid ude med god råd og ideer
Trustpilot
Rigtig god service. Prismæssigt ok tilbud via Autobutler fra Vestens Autoservice, der kundevenligt tager imod bil, tilbyder kørsel til station, og laver reparation efter aftale med et par “bonuseftersyn”. Jeg vender gerne tilbage en anden gang.

  Undervognsbehandlingen
  forebygger rustangreb og lukker huller

  Undervognsbehandlingen skal både forebygge rustangreb, men også lukke allerede opståede huller i undervognens belægning.

  Undervognsbehandlingen skal være udført korrekt, og den omfatter ikke kun undervognen, men også inderskærme, paneler og andre udsatte steder.

  Vestens Autocenter har aftaler med kvalitetsværksteder i hele Danmark, der udfører undervognsbehandling.

  Undervognsbehandling kan foregå med forskellige mærker af rustbeskyttelse. Nogle af de mest kendte er PAVA, SUVO og Dinitrol, men der findes et hav af mærker.

  Når du bestiller tilbud på undervognsbehandling på book tid, kan du vælge et specifikt mærke, hvis du foretrækker, eller du kan lade værkstedet vælge for dig – du får naturligvis stadig et godt mærke, der passer til din bil.

  vestensautocenter-favicon-map

  Hvordan foregår en undervognsbehandling?

  De forskellige bilmodeller skal behandles forskelligt, og derfor er det vigtigt, at din mekaniker har det nødvendige kendskab til netop din model.

  De fleste biler har nogle sprøjteskemaer, der anvendes, og nogle producenter af undervognsbehandling har lavet deres egne.

  Det første mekanikeren gør, er at fjerne inderskærme, beklædning, lyddæmpende plader osv. Der bores huller de angivne steder, så bilen er klar til en fuld behandling.

  Inden behandlingen går i gang, skal undervognen vaskes ved højtryksrensning med varmt vand for at fjerne snavs og salt fra vejene.

  Undervognen bliver gennemgået for rustskader, skader på belægningen og løse dele, der kan fjernes.

  Til selve behandlingen bruger mekanikeren oplysningerne fra producenten til at behandle alle de dele, der er angivet, samt undervogn, hulrum og vanger.

  Efter behandlingen skal bilen stå, og det påførte skal tørre, inden bilen samles igen og huller forsegles. Du vil ofte skulle undvære bilen minimum 1 dag.

  Liste over

  Reparationer & services

  Hjulskifte & dækhotel
  Toppakning
  Stenslag & Autorude
  Gearkasse
  Sporing
  Fejlsøgning & diagnosticering
  Tandrem & taktkæde
  Rustarbejde
  Biltilbehør & ekstraudstyr
  Bremser & bremseskiver
  Undervogns-behandling
  Støddæmpere og affjedring
  Motor
  Anhængertræk
  Aircondition Service
  Katalysator og udstødning
  Styretøj & ratslør
  Kobling
  Forsikringsskade & Pladearbejde
  Olie Service